του Μ. Αντωνιάδη μέλους της άλλης πρότασης
Διαβάζοντας την εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τετάρτη 1/7/09 έμαθα πολλά πράγματα που δυστυχώς δεν τα ήξερα και με αφορούν προσωπικά.
1. Ότι τον συνδυασμό Ναύπλιο η άλλη πρόταση τον “ταλανίζει κρίση”
2. Ότι δεν παραιτήθηκα αλλά με απομακρύνανε ο συνδυασμός. (δεν κατάλαβα μάλλον με τράβηξαν από τα μαλλιά γι αυτό και η σχετική έλλειψη… .)
3. Ότι στην θέση μου μπήκε η Γιούλα η Λαπαθιώτη και όχι η Ελένη Λαπαθιώτη που εμείς επιμένουμε ότι θα είναι στο Δήμο.
Αναλυτικά αντιγράφω «Η κρίση που ταλάνιζε την Δημοτική Παράταξη «Άλλη πρόταση» οδήγησε τελικά στην απομάκρυνση του επικεφαλής της και Δημοτικό Σύμβουλου Μπάμπη Αντωνιάδη …»
«… την θέση του παραιτηθέντος και από το Δημοτικό συμβούλιο, Μπάμπη Αντωνιάδη καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα του Συνδυασμού αρχιτέκτων Γιούλα Λαπαθιώτη» (για την ιστορία μια μικρή λεπτομέρεια η φίλη Γ Λαπαθιώτη κατέβηκε στις εκλογές με τον κ. Τσούρνο) (διόρθωση λάθος του Α.Μ η αναφορα ότι κατέβηκε με τον Τσούρνο και ζητάω συγνώμη..) συμπληρώνει μάλιστα «…..υπήρξε στενή συνεργάτης του δημάρχου Παναγιώτη Αναγνωσταρά» για να δέσει η παρουσίαση.
Άμα έχεις την διάθεση να γράψεις μια καλή κουβέντα φαίνεται από την πρώτη γραμμή του άρθρου. Επειδή όμως το σύνθημα του Μάη του 68 «η φαντασία στην εξουσία» πάντα μας γοητεύει δίνουμε τόπο στην οργή…….
Περιμένοντας το επόμενο σενάριο …











Καλά οι άνθρωποι έγραψαν
.
Μάλλον τον Μινχάουζεν είχαν για σαν πληροφοριοδότη ΧαχαΧαχα