η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Αγορά κτηρίου για επέκταση Δημαρχείου.

dimar-copy.jpg

Το δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου σε έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή 21-3-08 αποφάσισε την αγορά του όμορου κτηρίου του Δημαρχείου για την στέγαση υπηρεσιών του Δήμου με άμεση προτεραιότητα την στέγαση της Τεχνικής υπηρεσίας.

Το συνολικό κόστος αγοράς θα ανέλθει σε 650.00 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων. Το συνολικό εμβαδών του κτηρίου είναι 331 τ.μ.  Η διαφωνία μας καταγράφτηκε κύρια στη πηγή που θα βρεθούν τα χρήματα για την αγορά. Η Δημοτική αρχή πρότεινε και πέρασε να γίνει από τραπεζικό δανεισμό και η πρόταση μας μέρος των χρημάτων να διατεθούν από τροποποίηση του προγράμματος «Θησέας». Είναι αναγκαίο όμως να καταγραφούν έστω και σήμερα οι κτηριακές ανάγκες του Δήμου, για να ξέρουμε τι ζητάμε.  

1 σχόλιο»

  Raindog wrote @

Βλέπω ότι για την επέκταση του Δημαρχείου μπαίνουν στη διαδικασία του δανείου. Για να απαλλοτριώσουν τα άκρως απαραίτητα οικόπεδα για πλατείες, πράσινο και σχολεία στο Νέο Βυζάντιο (και όπου αλλού χρειάζεται) κάνουν το κορόιδο. Έτσι η νέα πόλη μετατρέπεται σιγά σιγά σε τσιμεντούπολη και η δημοτική αρχή σφυρίζει αδιάφορα ακόμα και σε αποφάσεις δικαστηρίων, όπως με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που ακύρωσε την πράξη αποπρασινισμού των Καββεζέικων, που εντελώς αντίθετα με την κοινή γνώμη και την κοινή λογική είχε πάρει η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεπικουρούμενη και από μέρος της μείζονος (συμπολιτευόμενης) αντιπολίτευσης (βλ. Μπαρού κ.λπ.).


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: