η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Πλημμύρισε με ποδήλατα το Ναύπλιο και το Άργος

Ναύπλιο:  Εκατοντάδες ποδηλάτες ξεχύθηκαν στην πόλη του Ναυπλίου σε μια ποδηλατοπορεία με την μεγαλύτερη συμμετοχή μέχρι σήμερα. Ξεκινώντας από την Πλ. Φιλελλήνων και διασχίζοντας σχεδόν όλη τη πόλη με πολύ θόρυβο ποδηλάτησαν για μία τουλάχιστον ώρα. Πέρασαν από τα στενά του ιστορικού κέντρου του Ν Βυζαντίου και της Πρόνοιας καταλήγοντας στην πλ Φιλελλήνων. Οι συμμετοχές από τριών έως ενενήντα τριών χρονών αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η πόλη μας είναι ιδανική για την χρήση του ποδηλάτου. Παιδιά τριών και τεσσάρων χρονών ακόμα και με βοηθητικές ρόδες στα ποδήλατα συμμετείχαν σε όλη την πορεία.

Διαβάστε στο BLOG των ποδηλατών για την ποδηλατοπορεία http://www.podilates.tk/

 Άργος : Με δύο πορείες, μία το πρωί στις 9 διαμέσου των δημοτικών διαμερισμάτων και μία στις 12μμ, μέσα στην πόλη του Άργους, οι ποδηλά-ττισες, -τες της περιοχής απαίτησαν την κατασκευή ποδηλατοδρόμων, για την ασφαλή κίνηση των ποδηλατών.

Με κεντρικό σύνθημα «Ναι στον ποδηλατόδρομο, ΟΧΙ στον μονόδρομο του ΔΝΤ» οι ποδηλάτες του Άργους υπογράμμισαν και την οικονομική σημασία της χρήσης του ποδηλάτου.

Μετά το τέλος και της δεύτερης πορείας, όλοι μαζί απόλαυσαν τους ήχους της Λάτιν Μπάντας του Γιάννη Ιορδάνογλου και ρόκαραν με τους ήχους των «πράσινων ποδηλάτων».

Η επόμενη ποδηλατοβόλτα θα γίνει τον Ιούνιο, θα είναι απογευματινή και θα συνδυαστεί με Μπιτς Πάρτι στο Τημένιο ή στον Αγ. Παντελεήμονα Πολύ καλή ήταν αυτή την φορά η στάση της τροχαίας Άργους.

Φωτογραφίες της πορείας και βίντεο μπορείτε να κατεβάσετε από το facebook orthopetalies argolidas και από το http://orthopetaliesargolidas.blogspot.com/.

1 σχόλιο»


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: