η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Συνάντηση με τους επαγγελματίες του Τολού είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Γκιόλας

Με το προεδρείο του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού συναντήθηκε   σήμερα  ( Τρίτη , 19 Οκτωβρίου) κλιμάκιο της «Αλλης Πρότασης » με επικεφαλής  τον υποψήφιο  δήμαρχο Ναυπλίου Γιάννη Γκιόλα.

Στη διάρκεια της συνάντησης  έγινε εκτενής αναφορά  στα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο των επαγγελματιών και γενικότερα του τουρισμού.

Ο κ. Γιάννης Γκιόλας περιέγραψε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΄΄Πρότασης΄΄ αναφορικά με τον τουρισμό ο οποίος , όπως τονίστηκε, αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην ανάπτυξη όλου του δήμου

Ο κ. Γκιόλας έκανε λόγο για την ανάγκη οργανωμένης προβολής των φυσικών και άλλων πλεονεκτημάτων της περιοχής , για την ανάπτυξη  εναλλακτικών μορφών τουρισμού( περιπατητικός, αθλητικός, συνεδριακός , αγροτουρισμός κλπ)  καθώς και για έργα υποδομής που θα συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού κ. Γιάννης Γεωργιδάκης και οι συνεργάτες του ενημέρωσαν το κλιμάκιο  της ΄΄Άλλης Πρότασης΄΄  για τα μείζονα θέματα του κλάδου αλλά και για τις ενέργειες που κάνει ο σύλλογος , ώστε να προωθήσει   διεθνώς την περιοχή και , κατ επέκταση, τα συμφέροντα των μελών του.

No comments yet»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: