η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Δενδροφυτευση στο Δ.Δ. Αγίου Αδριανού

Με επιτυχία έγινε η δενδροφυτευση στις 13/3/2011 στο Δ.Δ. Αγίου Αδριανού, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού με τη συμμετοχή του Δημοτικού Σχολείου.

Περίπου εκατό και πλέον άτομα συμμετείχαν σ΄αυτή την ενέργεια του Συλλόγου, η οποία έρχεται να δώσει ένα μήνυμα σαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Να προάγει τον εθελοντισμό και ειδικά στα νεα παιδιά, αλλά και να ευαισθητοποιήσει ότι εχει σχέση με το περιβάλλον, το οποίο είναι το σπίτι μας.

Υπήρξε προσέλευση και από φίλους του Συλλόγου από τον ευρύτερο Δήμο, οι οποίοι θέλησαν να συμβάλλουν. Βεβαίως βοήθησε και ο καιρός και όλοι είχαν την ευκαιρία να χαρούν την ηλιόλουστη μέρα και να θαυμάσουν το τοπίο μιας και το συγκεκριμένο μέρος βρίσκεται ψηλά και μπορεί κάποιος να αγναντέψει τον Αργολικό κάμπο.

Περίπου εκατόν πενήντα δέντρα φυτεύτηκαν σε μια έκταση τεσσάρων περίπου στρεμμάτων, στη θεση Κουτσούρια δίπλα στο ομώνυμο εκκλησάκι του Αγίου Αδριανού και Ναταλίας. Στο συγκεκριμένο χώρο υπάρχει έκταση πολύ μεγάλη σχεδόν πενήντα στρεμμάτων, η οποία μπορεί να δενδροφυτευτεί και είναι στις προτεραιότητες του Συλλόγου την επόμενη φορά που θα διοργανωθεί πάλι δενδροδύτευση να έχει μαζικότερη προσέλευση και να φυτευτεί μεγαλύτερη έκταση.

Το Δ.Δ. του Αγίου Αδριανού λόγω της μεγάλης έκτασης που είχε ως πρώην κοινότητα είχε πολλούς χώρους που θα μπορούσαν να φυτευτούν δέντρα.

Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει όσους συμμετείχαν σε αυτή την ενέργεια.

Με εκτίμηση

Το Προεδρείο

No comments yet»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: