η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Ματαίωση κολυμβητικής ημερίδας «Παλαμήδεια».

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι είμαστε αναγκασμένοι να ματαιώσουμε την προγραμματισμένη για τις 4 Ιουνίου 2011 διασυλλογική κολυμβητική ημερίδα «Παλαμήδεια», για τη διοργάνωση της οποίας είχαμε λάβει από 3.4.2011 (Αριθ. Πρωτ. 854/Ε) άδεια διεξαγωγής από εσάς, αφού το κολυμβητήριο Ναυπλίου παραμένει κλειστό από το μήνα Φεβρουάριο και δεν έχουμε μέχρι σήμερα καμιά επίσημη πληροφόρηση για το χρόνο επαναλειτουργίας του.

Όπως καταλαβαίνετε, η ματαίωση των «Παλαμηδείων 2011» (μετά από 10 συνεχή χρόνια), της μεγάλης αυτής γιορτής του υγρού στίβου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και όχι μόνο, δεν είναι η μοναδική συνέπεια της απαράδεκτης και ανεύθυνης στάσης εκείνων που ανέχονται αδιάφοροι να παραμένει κλειστό το ολυμπιακών διαστάσεων «στολίδι» της Πελοποννήσου, το κολυμβητήριο Ναυπλίου. Εκατοντάδες αθλητές κολύμβησης και υδατοσφαίρισης μετρούν καθημερινά αυτές τις συνέπειες και μαζί με αυτούς οι γονείς τους, οι προπονητές τους και οι διοικήσεις των σωματείων.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα και ελπίζουμε να μας συμπαρασταθείτε στις προσπάθειες που θα κάνουμε για να εξασφαλίσουμε μόνιμους και ανοιχτούς χώρους άθλησης για τη νεολαία μας και το δικαίωμά της στο όνειρο.

Advertisements

No comments yet»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: