η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Και άλλο δάνειο από την ΔΕΥΑΝ …..

Μ.Α.

Διαβάσαμε στο BLOG ARGOLIDAFREE για τα τις αποφάσεις της συνεδρίασης της ΔΕΥΑΝ. Άλλο ένα δάνειο 400.000 ευρώ για να πληρωθεί και  η ΔΕΗ. Το σύνολο των οφειλών στην ΔΕΗ είναι 300.000 ευρώ και απειλεί εάν δεν πληρωθεί μέρος του ποσού να μην έχουν  ρεύμα τα αντλιοστάσια άρα και νερό ο Δήμος.  Μάλιστα αναφέρθηκε ότι τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την ΔΕΥΑΝ είναι 1.300.000 ευρώ .

Το ενδιαφέρον έχει γιατί στην πόλη υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτών αυτή που δεν πληρώνουν και το νερό δεν  τους κόβεται και αυτοί που δεν πληρώνουν και το νερό τους κόβεται αμέσως και πληρώνουν μάλιστα και μεγάλο ποσό για την επανασύνδεση…… Άμα έχεις «μπάρμπα στην Κορώνη»  όλα γίνονται. Γιατί οι οφειλές δεν είναι μόνο του ΚΕΜΧ των φυλακών αλλά και πολλών δημοτών που για χρόνια δεν πληρώνουν.

3 Σχόλια»

  Β.Χ. wrote @

Ποιοί είναι οι πολίτες που δεν πληρώνουν ;
Επειδή έχει καταγγελθεί και άλλες φορές, μήπως θα πρέπει να έρθουν στη δημοσιότητα τα στοχεία που το αποδεικνύουν αλλά και ονόματα όσων δεν πληρώνουν ;
Φυσικά να καταλογισθούν και ευθύνες..

  προσοχή δαγκώνει! wrote @

Ξέρει κανείς ποιος γνωστός πολιτευτής, γενικός ειδήμων, πανσύμβουλος κ.λπ. παρίσταται τώρα τελευταία στα συμβούλια της ΔΕΥΑΝ και ως ΤΙ?

Φίλε Τάκη, είπαμε να κάνουμε τα στραβά μάτια για να μη σε στενοχωρούμε αλλά εσύ το παραξήλωσες. Όλα έχουν ένα όριο αδελφέ.

  ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ wrote @

Πολλά «μποφόρ» πρέπει να είχε ο Αναγνωσταράς για να φέρει και τεχνικό σύμβουλο μαζί του, στη συνεδρίαση της ΔΕΥΑΝ για το θέμα της προμήθειας των κλιματιστικών. Μάλιστα ο τεχνικός σύμβουλος είναι το ίδιο πρόσωπο που κατηγορήθηκε από τον Αναγνωσταρά όταν ανέλαβε τη Δημαρχεία για σκάνδαλο στην ψύξη θέρμανση στο ΚΑΠΗ (επί δημαρχείας Χαραμή). Όταν έχει πολλά «μποφόρ» αλλάζουν και οι καιροί…..


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: