η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Παραίτηση Αναγνωσταρά από ΔΕΥΑΝ και η επιστροφή του διαγραμμένου…..

Μ.Α.

Εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα στον πλειοψηφικό συνδυασμό της πόλης του Ναυπλίου. Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ ο δήμαρχος κ. Αναγνωσταράς γιατί όπως δήλωσε διαπίστωσε ότι υπάρχει πολύ δουλεία (το διαπίστωσε μέσα σε τέσσερεις μήνες από την ημέρα που ανέλαβε λες και δεν ήξερε τα προβλήματα ) και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις πολλές απαιτήσεις της επιχείρησης. Στην καθομιλουμένη αυτό μεταφράζεται να έχω κάποια πισινή (θέση καβάτζα) για να μπορώ να τάζω.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για πρόεδρος προορίζεται δημοτικός σύμβουλος που δεν «αξιοποιήθηκε» μέχρι σήμερα και έκφραζε τα παράπονα του συχνά. Μήπως η θέση έχει ζήτηση γιατί είναι αμειβόμενος ο πρόεδρος; Ο προηγούμενος πρόεδρος είχε μισθό γύρω στα 1.700 € το μήνα. Και αυτά σε μια επιχείρηση, που δεν ξέρει που χρωστάει, που στο προηγούμενο συμβούλιο αποφάσισε να πάρει και άλλο δάνειο για να πληρώσει τις οφειλές στη ΔΕΗ.

Δεύτερη εξέλιξη η επιστροφή του διαγραμμένου αντιδημάρχου,  με απόλυτη πλειοψηφία του συνδυασμού.(με απουσία Χρόνη και Μπούνου;)

Για το καλό του τόπου ή και με άνωθεν κομματικές εντολές; Εκείνοι που έσκιζαν τα ρούχα τους ότι δεν θα επιστρέψει ο αντιδήμαρχος έχουν κάτι να πουν; Προσοχή παιδιά από την πολύ αντίσταση μην σκίσετε τα καλσόν σας. Αχ «αδελφές και παλικάρια γίνανε……. μαλλιά κουβάρια»

No comments yet»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: