η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Δεν βρέθηκε σ΄ όλη τη Αργολίδα ένα ποδηλατάδικο;

Μ.Α.

Διαβάζοντας την πληρωμή αγοράς των «δανειστικών»  ποδηλάτων στην πόλη του Ναυπλίου, χωρίς να είμαι τοπικιστής, έκπληξη μου προκάλεσε ότι ο προμηθευτής ήταν από το Βραχάτι Κορινθίας.  

Τέσσερα μαγαζιά με ποδήλατα έχει το Ναύπλιο άλλα τόσα το Άργος δεν βρέθηκε κανένας να αγοράσουμε τα ποδήλατα;  

Το συνολικό ποσό που απαιτήθηκε ήταν 5.781 ευρώ για είκοσι ποδήλατα.

Τώρα το δανειστικό μέρα με την ημέρα περιορίζεται στους υπάλληλους του Δήμου ……Γιατί για να δανειστής ποδήλατο πρέπει να βρεις τον υπάλληλο σε ώρες που εργάζεται για να δανειστής το ποδήλατο. Αυτή η πατέντα δανειστικού μόνο στο Ναύπλιο μπορεί να την βρεις.

Advertisements

5 Σχόλια»

  RAFBIKES wrote @

Κύριε Μ.Α. αν το έψαχνες λίγο παραπάνω θα καταλάβαινες ότι η πώληση έγινε σε συνεργασία και ενός άλλου καταστήματος της πόλης μας . Τότε που έγινε η πώληση υπήρχαν μόνο τρία καταστήματα στο ΝΑΥΠΛΙΟ .Από την πρώτη μέρα υπήρχαν τα αυτοκόλλητα του καταστήματος πάνω στα ποδήλατα .ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ .Εσύ ίσως να μην το πρόσεξες η δεν ήθελες να το προσέξεις η σε έβαλαν να μην το προσέξεις το ποιος έκοψε το παραστατικό σε πείραξε η πείραξε κάποιον άλλον? Οι περισσότεροι σαν κι εσένα κάνουν κριτική (ανώνυμη Μ.Α.) και μένουν στην κριτική και πάντα στην κακόβουλη κριτική ίσως υποκινούμενη από κατι άλλο.

  ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ wrote @

Κύριε Ραφαηλίδη
1. Ο Μ.Α. όπως καταλαβαίνεις είναι ο Μπάμπης ο Αντωνιάδης και φαντάζομαι με ξέρεις και δεν είμαι και τόσο ανώνυμος.
2. Το τιμολόγιο δεν αναφέρει πουθενά συνεργασία με Ραφαηλίδη
3. Αφού ο δήμος τα πήρε από τον Ραφαηλίδη γιατί δεν έκοψε τιμολόγιο;
4. Ξέρεις μάλιστα πολύ καλά ότι η πρόταση για δανειστικό ποδήλατο ήταν της ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ εδώ και πολλά χρόνια.
5. Τέλος δεν έχουμε βάλει ποτέ σε ζυγαριά την διαδικασία του πάρε – δώσε.

  Nikolakis wrote @

Μια ακόμα «αποκάλυψη» από την «αλλη πρόταση». Που χτυπάει στα πιο ευαίσθητα σημεία του Δημότη εκεί κάτω από την κοιλιά στα τοπικιστικά αισθήματα. Φωνάζει το άρθρο. Τους ………. της Δημοτικής αρχής τα τρώνε τα λεφτά και τουλάχιστον να τα τρώγανε με ντόπιους Ναυπλιώτες να πούμε χαλάλι γιατί και εμείς εδώ ψηφιζόμαστε (αλλά δεν το κάνουν). Να τα τρώγανε τουλάχιστον με Αργείτες χαλάλι γιατί είναι αυριανοί ψηφοφόροι του Αναγνωσταρά ίσως (αλλά ούτε με αυτούς άρα μη ψηφίσετε Αναγνωσταρά βουλευτή αύριο). Τα τρώνε με τους Βραχατιώτες εδώ γελάμε ενώ ο κόσμος του Ναυπλίου αλλά και του Άργους γιουχάρει τη επαίσχυντη διαχείριση του δημοσίου χρήματος και την κατασπατάλισή του σε άλλους νομούς.Ου ουουουουουου
«Πέταξαν σε άλλο νομό 5.781 ευρώ για είκοσι ποδήλατα» διαλαλεί το άρθρο ουουουου παραληρεί το πλήθος του διαδικτύου. Θάνατος – κρεμάλα – λιθοβολισμός κάτι ρε αδελφέ και εκεί που ο κόσμος βαδίζει προς το Δημαρχείο κραδαίνοντας ξύλα και πέτρες ακούγετε μια φωνή .
Τι μάρκα είναι ρε παιδιά ο rafailidis ?
Δεν είναι μάρκα ρε είναι αυτός που τα φτιάχνει παλιά ήταν ο πατέρας και τώρα τα παιδιά.
Και που το έχουν το μαγαζί ρε παιδιά στο Βραχάτι?
Όχι ρε στο Ναύπλιο.
Τώρα ήρθαν?
Περίπου έχουν πενήντα χρόνια.
Ρε μήπως είναι από το Βραχάτι?
Όχι ρε παιδιά ίσως από τον Πόντο γιατί η κατάληξη είναι ιδης. Μπορεί και από τη Μικρά Ασία γιατί έμεναν στο Νέο Βυζάντιο παλιά .
Ναι σίγουρα η γιαγιά τους θα είναι από τη μικρά Ασία άρα ξένοι ουουουουου στη Δημοτική Αρχή….

Για να σοβαρευτούμε λοιπόν τονίζω μερικά σημεία:
1. Αγαπητέ η Rafbikes ότι και να λέτε να ξέρετε ότι όταν κάποιος πετάει λάσπη την πετάει για να μείνει κάτι και πάντα κάτι μένει. Είναι στάση ζωής. Λερώνει και μετά δεν καθαρίζει. Άντε να δούμε πόσοι θα το διαβάσουν. Αν διάβασαν 100 άτομα τήν πρώτη ανάρτηση το σχόλιό σας θα το διαβάσουν 5 εγώ θα φροντίσω να είναι 15.
2. Αν έχει κάποιος φιλότιμο να μου χαρακτηρίσει την αρχική ανάρτηση και σε κύριο άρθρο να κρέμεται 10 ημέρες και να πάει και σε newsletter αν λέω αν……

  a.a. wrote @

Απίστευτο!

Άλλος κόβει τιμολόγια, άλλος πληρώνεται (για τι ακριβώς κανείς δεν ξέρει, η «συνεργασία» σηκώνει πολύ κουβέντα), μία ωραία παρέα είμαστε και όλα αυτά τα λέμε και δημόσια γιατί δεν έγινε και τίποτα ρε παιδιά, στην Ελλάδα ζούμε.

Επίσης εάν οι δήμοι και οι δημοτικές επιχειρήσεις δίνουν λεφτά εκτός νομού (προμήθειες, μελέτες, εκατοντάδες χιλιάρικα στην τελική κ.λπ.) χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος πάλι δεν τρέχει τίποτα. Γιατί να δώσουμε άλλωστε τη δυνατότητα στους ντόπιους να επιβιώσουν? (να πληρώσουν μεροκάματα, ΟΥΛΕΝ, δοσαζτή, γκόμενα κ.λπ., να κινηθεί το χρήμα στην τοπική αγορά ρε αδελφέ).

Αλλά όλα και όλα, ακόμα και όταν τα διοχετεύουμε (τα λαλά εννοώ) στην τοπική αγορά προτιμάμε περίπου τους ίδιους. Οι φιλίες φιλίες και οι συνεργάτες μοναδικής κοπής. ‘Αμα ταιριάξουν τα χνώτα σου και είσαι και ο καλύτερος στην αγορά τι να γίνει… τα κάνεις σκούπα όλα.

Τελικά, τι θέλεις και εσύ ρε Μ.Α. (όποιος και εάν είσαι) καλοκαιριάτικα και μας ζαλίζεις τον έρωτα με αυτές τις ιστορίες? Ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη και θες να βγουν τα σαϊνια από τα think tank να σε ταπώσουν? Δεν πας να κάνεις καμια βουτιά καλύτερα?

(Υ.Γ. Προς τοπική ΣΙΑ Lalangley: Να προσέχουμε λίγο το συντακτικό μας και το λογικό μας ειρμό στο disinformation για να είναι όλα εύκολα κατανοητά από όλους. Όχι αυτόματη γραφή. Ευχαριστώ.)

  Τα μυστήρια των ποδηλάτων | NafplioPress.gr wrote @

[…] τα λέει ο φίλος στο blog της Άλλης Πρότασης για τα […]


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: