η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Ναυπλιέων

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Ναυπλιέων στις  24 Οκτωβρίου   2011, ημέρα   Δευτέρα, και ώρα 14:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, σε τακτική ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου, με τα εξής θέματα:

 

ΘΕΜΑ   1ο Έγκριση της μελέτης του έργου: «Κατασκευή  ομβροδεξαμενής στην τοπική κοινότητα Αραχναίου» και κατάθεση  πρότασης  ένταξης του έργου στο πρόγραμμα  αγροτικής ανάπτυξης 2007-2013 Αλέξανδρος Μπαλτατζής.
ΘΕΜΑ    2ο Έγκριση της μελέτης του έργου: «Αντικατάσταση αρδευτικού δικτύου περιοχής Αμαριανού Δήμου Μιδέας (Γέφυρα Μουτζουρίδη προς Αραχναίο)-(2ος ειδικός προϋπολογισμός), υποέργο επικαιροποίηση – συμπλήρωση  οριστικής μελέτης τμήμα 02 Αμαριανού και κατάθεση  πρότασης  ένταξης του έργου στο πρόγραμμα  αγροτικής ανάπτυξης 2007-2013 Αλέξανδρος Μπαλτατζής.
ΘΕΜΑ   3ο Έγκριση της μελέτης του έργου: «Μελέτη οδοποιίας  πυρόπληκτων  περιοχών: α) Μιδέα – Αμυγδαλίτσα και β) Αμαριανού – Αραχναίου» και κατάθεση  πρότασης  ένταξης του έργου στο πρόγραμμα  αγροτικής ανάπτυξης 2007-2013 Αλέξανδρος Μπαλτατζής. Χαρακτηρισμός των αγροτικών δρόμων που θα εκτελεστεί το έργο ως δημοτικών.

 

                  Το κατεπείγον της συζήτησης του ανωτέρω θέματος συνίσταται στο ότι υπάρχει καταληκτική ημερομηνία ως την  Δευτέρα 31-10-2011  για την κατάθεση των προτάσεων ένταξης των έργων στο πρόγραμμα Αλέξανδρος Μπαλτατζής.

                                    

Advertisements

No comments yet»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: