η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Ναυπλιέων

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Ναυπλιέων 31 Οκτωβρίου   2011, ημέρα   Δευτέρα, και ώρα 18:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, σε τακτική ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου, με τα εξής θέματα:

ΕΙΔΙΚΑ   ΘΕΜΑΤΑ
ΘΕΜΑ        1ο Έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.)  Δήμου Ναυπλιέων.
ΘΕΜΑ        2ο Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τη λειτουργία των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών.
  ΘΕΜΑ      3 ο  Καθορισμός του αριθμού ασκούμενων σπουδαστών στο Δήμο μας  και έγκριση πίστωσης για την κάλυψη της αποζημίωσής τους.
ΘΕΜΑ         4ο   Επί αιτήσεως του κ. Βαστέλ Φρέντ για τη διόρθωση της εσφαλμένης  εγγραφής  τέλους  ύδρευσης.
ΘΕΜΑ        5ο  ο Παραχώρηση της χρήσης μίας αίθουσας του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Άριας  στον πολιτιστικό σύλλογο Άριας: «ΔΥΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ».
ΘΕΜΑ        6 ο Επί αιτήσεως της κ.   Φλώρας – Μαρίας  Κυριακοπούλου.
ΘΕΜΑ        7ο Χορήγηση βοηθήματος σε άπορους δημότες.
ΘΕΜΑ        8 ο Έλεγχος φόρου 0,5% βάσει  συγκεντρωτικών καταστάσεων Φ.Π.Α. (παραγραφή αξιώσεων δήμων και άσκηση αναγκαστικών μέτρων) άρθρο 43   παράγραφος 3 του Ν. 3979//2011.

                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ      9ο Τροποποίηση του προϋπολογισμού και έγκριση πίστωσης και τεχνικής περιγραφής για την εκτέλεση του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις οδών και κατασκευή  μικρών  τεχνικών έργων».
ΘΕΜΑ    10 ο Τροποποίηση του προϋπολογισμού και  έγκριση πίστωσης για την ανάθεση υποστηρικτικών μελετών του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας  2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».
ΘΕΜΑ     11ο Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου Πίνακα Κανονισμού Τιμής Μονάδας  νέων εργασιών  του έργου: «Επούλωση και συντήρηση δημοτικού οδικού δικτύου έτους 2010 Δήμου Ναυπλιέων». Τροποποίηση του προϋπολογισμού για τη διάθεση της απαιτούμενης συμπληρωματικής πίστωσης και χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου.  
ΘΕΜΑ   12ο Τροποποίηση του προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος έτους 2011 και έγκριση της μελέτης κατασκευής του έργου: «Διαμορφώσεις οδών  και κατασκευή μικρών τεχνικών έργων», προϋπολογισμού 80.000€ με Φ.Π.Α..
ΘΕΜΑ    13ο Τροποποίηση του προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος έτους 2011 και έγκριση της τεχνικής περιγραφής κατασκευής του έργου: «Συντήρηση –επούλωση λάκκων δημοτικών οδών», προϋπολογισμού 6.500€ με Φ.Π.Α..
ΘΕΜΑ   14ο Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου νεκροταφείου Ανυφίου».
ΘΕΜΑ   15ο Τροποποίηση του προϋπολογισμού  και διάθεση πίστωσης για την κάλυψη  της δαπάνης τοποθέτησης πινακίδων.
ΘΕΜΑ   16ο Τροποποίηση  του προϋπολογισμού  και διάθεση πίστωσης για την κάλυψη της δαπάνης εκτέλεσης των εργασιών της τεχνικής περιγραφής «Επενδύσεις πέτρας και επισκευές εγκαταστάσεων στο Δήμο Ναυπλιέων».

 

 

 

 

 

ΘΕΜΑΤΑ   Ν.Π.Δ.Δ. ΚΑΙ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΘΕΜΑ   17ο Έγκριση της τροποποίησης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011 του Ν.Π.Δ.Δ.: «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλίου» (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.).
ΘΕΜΑ   18ο Περί κεφαλαιοποίησης του χρέους της Δ.Ε.Υ.Α.Ν..-

No comments yet»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: