η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Τι γίνεται στο γηροκομείο Ναυπλίου;

Μ.Α.

 Να υποθέσουμε ότι η νέα διευθύντρια και η θέση της, δεν έχει να κάνει με την υποψηφιότητα της στο ψηφοδέλτιο του κ. Αναγνωσταρά στις δημοτικές εκλογές.

 

Ένας κοινωνικός θεσμός υπό κατάρρευση. Αντί να ανοίξουμε ένα δημόσιο διάλογο για το μέλλον του γηροκομείου, για την επιβίωση του, ψάχνουμε εδώ και πολύ καιρό να βολέψουμε τους «δικούς μας»  ανθρώπους. Εδώ και μήνες κυκλοφορεί η είδηση  ότι για διευθύντρια στο γηροκομείο προορίζεται υπάλληλος που έχει διοριστεί σαν καθαρίστρια. Τα περισσότερα μέλη του συμβουλίου του γηροκομείου στις προσωπικές επαφές έλεγαν ότι διαφωνούν με αυτήν την επιλογή του κ. Αναγνωσταρά που ήθελε να την επιβάλει στο συμβούλιο.  (Ας σημειώσουμε ότι ο δήμαρχος δεν συμμετέχει στο συμβούλιο.) Αφού πρώτα μεθόδευσε πράγματα, έπεισε μέλη που διαφωνούσαν, έβαλε τον αμισθί σύμβουλο κ.Ποτετσιανάκηνα εισηγηθεί, τελικά ενώ το γηροκομείο είχε τρείς διοικητικούς υπαλλήλους, επέλεξε (με οριακή πλειοψηφία) για διευθύντρια την καθαρίστρια!!!!. Φήμες αναφέρουν (και η τοποθέτηση του ειδικού συμβούλου εκεί επικεντρώθηκε) ότι έχει τα προσόντα αλλά  δεν είχε καταθέσει κανένα πιστοποιητικό σπουδών στο ίδρυμα.

Μάλιστα ο άμισθος σύμβουλος, συμβούλεψε τους διοικητικούς  υπαλλήλους για να μην βγουν σε εφεδρεία να αλλάξουν ειδικότητα.

Αυτά τα λίγα για να μην ξεχνιόμαστε. Η κρίση δεν αλλάζει τις συνήθειες κάποιων……..

1 σχόλιο»

  ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ wrote @

Αυτό και εάν έχει πρωτοτυπία Η νέα διευθύντρια του γηροκομείου αφού κρίθηκε από το συμβούλιο ότι έχει τα απαραίτητα προσόντα, θα τα προσκομίσει μετά από μερικούς μήνες………….


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: