η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου δήμου Ναυπλιέων

Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου δήμου Ναυπλιέων στις  12 Δεκεμβρίου  2011, ημέρα Δευτέρα   και ώρα 19:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, σε ΤΑΚΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ με τα εξής θέματα:

ΘΕΜΑ       1ο  Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ναυπλιέων  και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου για τη διάθεση του απαραίτητου προσωπικού από το Δήμο για την υποβοήθηση άσκησης αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών της Δ/νσης Υδάτων  και Περιβάλλοντος Πελοποννήσου, έγκριση των όρων της σύμβασης και εξουσιοδότηση του κου δήμαρχου για την υπογραφή της.
ΘΕΜΑ       2ο Μίσθωση χώρου για τη στέγαση της Πολεοδομικής Υπηρεσίας.
ΘΕΜΑ       3ο    Απόδοση της μέγιστης τιμής – απονομή του χρυσού κλειδιού της πόλης του Ναυπλίου στο διακεκριμένο Ναυπλιέα ιατρό – καθηγητή του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ  κο Χρήστο Μαντζώρο.
ΘΕΜΑ       4ο     Λήψη κανονιστικής απόφασης για την τοποθέτηση κάθετης και οριζόντιας σήμανσης για κυκλοφοριακή ρύθμιση στην πόλη του Ναυπλίου κατόπιν της 27/2011 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.  
ΘΕΜΑ       5 ο Διαγραφές οφειλών δημοτών προς το Δήμο κατόπιν της 34272/5-12-2011 εισήγησης του τμήματος εσόδων του Δήμου.
ΘΕΜΑ       6 ο Παράταση μίσθωσης καταστήματος ιδιοκτησίας του Δήμου, το οποίο βρίσκεται στην τοπική κοινότητα Ιρίων.
ΘΕΜΑ       7 ο Επί αίτησης του Συλλόγου Ιδιοκτητών Αναψυκτηρίων Ναυπλίου: «Τ` Ανάπλι» για παράταση της άδειας χρήσης κοινόχρηστων χώρων κατά τη χειμερινή περίοδο.
ΘΕΜΑ       8 ο Επί εγγράφου κου  Άρη Γιαννόπουλου σχετικά με την επιβολή τέλους  ακινήτων  στα κηρυχθέντα ως διατηρητέα κτήρια στο Ναύπλιο. πληρωτέου μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η.
ΘΕΜΑ       9ο Χορήγηση βοηθήματος  σε άπορη  δημότισσα

                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ      10ο  Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Διαμόρφωση και ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Ανυφίου».
ΘΕΜΑ     11ο Τροποποίηση του προϋπολογισμού και διάθεση πίστωσης για την πληρωμή του έργου: «Οδοποιία Δήμου Μιδέας».
ΘΕΜΑ     12ο Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τη διόρθωση σφαλμάτων των ορίων του οικισμού Αγίου Αδριανού του Δήμου μας.
ΘΕΜΑ    13ο Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης δ.δ. Αγίας Τριάδας (επικαιροποιημένη) και χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΘΕΜΑΤΑ   Ν.Π.Δ.Δ. ΚΑΙ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

 

ΘΕΜΑ   14οΈγκριση  της 36/2011 απόφασης του Δημοτικού Οργανισμού   Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος  Δ. Ναυπλιέων  (Δ.Ο.Π.Π.ΑΤ.),  που αφορά τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2011 του  Νομικού Προσώπου.ΘΕΜΑ   15οΈγκριση της 37/2011 απόφασης του Δημοτικού Οργανισμού   Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος  Δ. Ναυπλιέων  (Δ.Ο.Π.Π.ΑΤ.),  που αφορά την έγκριση του οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας  του  Νομικού Προσώπου. 

ΘΕΜΑ    16οΕπί των  32690/21-11-2011 και 32662/21-11-2011 εγγράφων του Ν.Π.Δ.Δ.: «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου», για έκφραση απόψεων του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την παραχώρηση χώρου αρμοδιότητάς του σε ιδιώτες για μίσθωση ποδηλάτων.ΘΕΜΑ    17οΕπί του 1140/24-11-2011 εγγράφου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν» για την παραχώρηση του απαραίτητου εξοπλισμού  από την τέως τοπική κοινότητα Ασίνης στο Νομικό Πρόσωπο προκειμένου να λειτουργήσει παράρτημα Κ.Α.Π.Η. στην τ.κ. Ασίνης.

                                                     

ΔΕΗ

 

ΘΕΜΑ   18ο Επέκταση δημοτικού φωτισμού έναντι της οικίας του κου Ανάργυρου  Πέππα στην περιοχή Κάντιας του Δήμου μας.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

ΘΕΜΑ   19ο Τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011.
Advertisements

No comments yet»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: