η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Μια διαφήμιση που παίζει μόνη της….

Απάντηση του κ. Αναγνωσταρά δημάρχου Ναυπλιέων στην εφημερίδα ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ για την διαφήμιση που παίζει σταθερά στα τοπικά κανάλια για οικοδομικές επιχειρήσεις.

«Αγαπητοί κύριοι,
Στο φύλλο με αρ. 3471 της 31ης Ιανουαρίου 2012, στην 3η σελίδα, δημοσιεύθηκε άρθρο ενυπόγραφο από «Prefadoros», στο οποίο αναφέρεται ότι όλα τα τοπικά κανάλια παίζουν καθημερινά διαφήμιση με τις «οικοδομικές επιχειρήσεις μου», ενώ απαγορεύεται από το νόμο (άρθρο 16) του Καλλικράτη και ότι δεν έχει δήθεν γίνει καμία παρέμβαση από κανέναν εισαγγελέα…


Επί του θέματος αυτού, σας πληροφορώ προς ενημέρωση των αναγνωστών σας – οι οποίοι κυρίως με ενδιαφέρουν – ότι η ομόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία «Π. Αναγνωσταράς – Γ. Λαπαθιώτης Ο.Ε» έχει ήδη από 23/12/2010 τροποποιηθεί σε ετερόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία «Γ. Λαπαθιώτης και ΣΙΑ Ε.Ε» της οποίας είμαι ετερόρρυθμο μέλος, χωρίς καμία απολύτως διαχειριστική εξουσία, όπως τούτο προκύπτει από επίσημα έγγραφα. Γίνεται σαφές, ότι η εν λόγω διαφήμιση, η οποία προϋπήρχε, δεν συνιστά δική μου πρωτοβουλία και αφορά εταιρία, η οποία όπως προανέφερα, δεν υφίσταται με αυτή τη μορφή.
Συμπληρωματικά αναφέρω, ότι όσον αφορά στην άσκηση του επαγγέλματος του πολιτικού μηχανικού, δεν ασκώ καμία απολύτως δραστηριότητα από 01-01-2011 και εντεύθεν, αναστέλλοντας, όπως ο νόμος απαιτεί, την άσκησή της χωρίς να έχω προβεί στην εκπόνηση ή υπογραφή οιασδήποτε μελέτης, οικοδομικής άδειας ή έκδοσης οποιουδήποτε παραστατικού που φέρει το όνομά μου.
Παρακαλώ να δημοσιεύσετε την επιστολή μου, όπως εκ του νόμου υποχρεούσθε, σε διαφορετική περίπτωση αναπαραγωγής του εν λόγω θέματος, θα προβώ στην άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μου, τόσο εναντίον σας, όσο και οποιουδήποτε άλλου προσπαθεί να πλήξει την εντιμότητα και την ηθική μου υπόσταση, καθώς και τη νομιμότητα των ενεργειών μου».

Advertisements

3 Σχόλια»

  Τ.Σ. wrote @

Γιατί τόση φασαρία για μια διαφήμηση βρε παιδιά.
Στεκόσαστε στον τύπο.
Είτε υπάρχει το όνομα του κ.Αναγνωσταρά είτε όχι είναι εξασφαλισμένο ότι οι δουλειές της εταιρείας θα πηγαίνουν καλά,ακόμα και στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

  ασχετο wrote @

Δηλαδή, συνεχίζουμε ως Δήμαρχοι να δουλεύουμε κανονικά φτιάχνοντας πολυκατοικίες και απλά κάνουμε ντρίπλα, βάζοντας το όνομά μας ως ετερόρρυθμο μέλος μιας εταιρίας και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ο Δήμαρχος δουλεύει κανονικά και μας δουλεύει και από πάνω και θέλει να γίνει και βολευτής. Βρε ούστ!!!

  LOGISTIS wrote @

Ερώτηση: Τα κανάλια που παίζουν τη διαφήμιση από ποιόν έχουν πάρει χρήματα και πόσα; Σε ποιόν έχουν εκδώσει τιμολόγιο; Πόσα χρήματα έχουν πάρει από το Δήμο Ναυπλίου τα τελευταία πέντε χρόνια;


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: