η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

«Συρρίκνωσα» τη μπάντα .. …

Μ.Α.

Το σίριαλ με την φιλαρμονική της πόλης του Ναυπλίου καλά κρατεί. Τελικά στην παρέλαση παρουσιάστηκε μικρό τμήμα της φιλαρμονικής, έπαιξε ένα μόνο κομμάτι και μετά αποχώρησε. Η παρέλαση έγινε με αναμετάδοση εμβατηρίων από CD. Οι δηλώσεις σε τοπικό BLOG  palamidi των προβλημάτων της φιλαρμονικής σε σχέση με το δήμο επιβεβαιώθηκαν.

Τελικά αυτό που έχει καταφέρει η δημοτική αρχή με την αδιαλλαξία της, την έλλειψη διαλόγου, την αθέτηση υποσχέσεων και  με την λογοκρισία στις δηλώσεις των μελών της φιλαρμονικής  είναι να «συρρικνώσει» την μπάντα στην πόλη μας.

1 σχόλιο»

  Superf1y wrote @

Δεν συρρίκνωσε απλά την μπάντα αλλά την διέλυσε. Όποιος έχει αντίθετη άποψη θα με θυμηθεί απλά σε 5-6 μήνες. Αν κάτι δεν αλλάξει δραστικά είναι απλά θέμα χρόνου να μπει και το λουκέτο, να αναπτυχθούν και τα γραφεία της ΔΕΥΑΝ που είναι ακριβώς δίπλα και που κατά την γνώμη μου ήταν και το αρχικό σχέδιο όπως αυτό το οραματίστηκε ο δήμαρχος. Σχέδια περί μπαντίνας απλά τα θεωρώ ουτοπικά και δεν πρόκειται να υλοποιηθούν ποτέ. Δεν έχουμε ούτε την παιδεία, ούτε τον αριθμό των παιδιών που απαιτείται, ούτε την ικανότητα των αθρώπων στη πόλη για να φέρουν σε πέρας ένα τέτοιο πλάνο. Άντε και σ’ ανώτερα!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: