η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Συνεδρίαση δημοτικού συμβούλιου Δήμου Ναυπλιέων

Συνεδρίαση δημοτικού συμβούλιου Δήμου Ναυπλιέων στις 30  Μαρτίου 2012,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, με τα εξής θέματα:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ   1ο   1ο Επί αίτησης του κ. Παναγιώτη Ασημακόπουλου για χορήγηση άδειας πλακόστρωσης (με έξοδά του) του πεζοδρομίου μπροστά από την επιχείρησή του
ΘΕΜΑ     2ο Επί αιτήματος του κ. Παναγιώτη Ασημακόπουλου για την τοποθέτηση  εξωτερικού pillar δημοτικού φωτισμού.
      ΘΕΜΑ   3ο    Έγκριση  του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Διαμόρφωση πηγαδιών τοπικής κοινότητας Αραχναίου», τροποποίηση  του προϋπολογισμού για την κάλυψη της επιπλέον δαπάνης και χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης των νέων εργασιών.
   ΘΕΜΑ     4ο Επί της ένστασης του κ. Στυλιανού Ψυχογιού, αναδόχου του έργου: «προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών μπαρών Δήμου Ναυπλιέων».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΙΔΙΚΑ   ΘΕΜΑΤΑ

 

ΘΕΜΑ       5ο Τροποποίηση του προϋπολογισμού και διάθεση  πίστωσης  για τη φιλοξενία  αντιπροσωπείας  αδελφοποιημένων πόλεων.
ΘΕΜΑ       6ο Τροποποίηση του προϋπολογισμού με λογιστική τακτοποίηση των κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011.
ΘΕΜΑ       7ο Έγκριση κωδικών αριθμών δαπανών του προϋπολογισμού οικ. έτους 2012, οι οποίοι είναι δεκτικοί για την έκδοση χρηματικών ενταλμάτων πάγιας προκαταβολής  και προπληρωμής.
ΘΕΜΑ        8ο Επί του πρακτικού της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας για την κατανομή πιστώσεων συντήρησης των σχολείων στις σχολικές επιτροπές του Δήμου.
ΘΕΜΑ        9ο Σύσταση δημοτικού ιατρείου και μίσθωση κτιρίου για τη στέγασή του.
ΘΕΜΑ     10ο Επί της από 24-1-2012 αίτησης υπαλλήλων του Δήμου Ναυπλιέων σχετικά με εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή επιδόματος.
ΘΕΜΑ     11ο Υποβολή αίτησης καταχώρησης της αγκινάρας Ιρίων στο κοινοτικό μητρώο προϊόντων γεωγραφικής ένδειξης.
ΘΕΜΑ     12ο Επιχορήγηση άπορων κατοίκων και δημοτών  του Δήμου μας.
ΘΕΜΑ     13ο Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου  αναφορικά με την παραχώρηση χώρου αρμοδιότητάς του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου σε ιδιώτες για μίσθωση ποδηλάτων, κατόπιν  εισήγησης της επιτροπής που είχε συγκροτηθεί με την 447/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
ΘΕΜΑ     14ο Επί του πρακτικού της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας για την χωροταξική κατανομή  που αφορά στο σχολείο του Αγίου Ανδριανού.
ΘΕΜΑ     15ο Επί του πρακτικού της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας για τον καθορισμό του ποσοστού κατανομής των πιστώσεων στις σχολικές επιτροπές του Δήμου καθ` όλο το έτος 2012.
ΘΕΜΑ     16ο Έγκριση Κανονισμού Χρήσης και Παραχώρησης των δημοτικών κτιρίων του Δήμου Ναυπλιέων.
ΘΕΜΑ     17ο Κατάθεση αιτήματος προς την Δασική Υπηρεσία  για την παραχώρηση έκτασης επιφάνειας 9.500 τ.μ. στη θέση «Γκουμουράδα ή Δαφνόρεμα» της κτηματικής περιφέρειας της τ. κ.  Λευκακίων για την κατασκευή λιμνοδεξαμενής.
ΘΕΜΑ     18ο Επί της γνωμοδότησης δικηγόρου σχετικά με το παλιό πηγάδι –μνημείο που βρίσκεται στη θέση «Βολιμίρι» στην τ.κ. Αγίου Ανδριανού.
ΘΕΜΑ     19ο Περί διαγραφής τελών ύδρευσης λόγω εσφαλμένων εγγραφών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΘΕΜΑΤΑ  ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΘΕΜΑ     20ο Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012 του Ν.Π.Δ.Δ.: «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλίου» (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.).
ΘΕΜΑ     21ο Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012 του Ν.Π.Δ.Δ.: «Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος» (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.).

No comments yet»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: