η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου δήμου Ναυπλιέων

Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου δήμου Ναυπλιέων 14 Μαΐου   2012, ημέρα Δευτέρα    και ώρα 20:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, σε ΤΑΚΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ με τα εξής θέματα:

ΕΙΔΙΚΑ   ΘΕΜΑΤΑ

 

ΘΕΜΑ       1ο  Έγκριση Κανονισμού  Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπλιέων.
ΘΕΜΑ       2ο Επί αιτήσεων ιδιοκτητών επιχειρήσεων για την χορήγηση άδειας απλής χρήσης αιγιαλού  έναντι ανταλλάγματος  σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν. 2971/01 και την Κ.Υ.Α. 1038460/2439/Β0010/15.04.2009 (Φ.Ε.Κ. 792/29.04.2009 τεύχος Β΄).
ΘΕΜΑ      3ο Επί αιτήσεων δημοτών για την επιστροφή χρημάτων, ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, που προκύπτει από διαφορά τετραγωνικών μέτρων για τον υπολογισμό Τ.Α.Π. , δημοτικού φόρου και δημοτικών τελών.
ΘΕΜΑ     4ο Παράταση η μη μίσθωσης δυτικού κτιρίου εξυπηρέτησης λουομένων,  το οποίο βρίσκεται στην Καραθώνα Ναυπλίου με την επωνυμία: «ΟΥΤΟΠΙΑ».
ΘΕΜΑ      5ο Παράταση η μη μίσθωσης ανατολικού κτιρίου εξυπηρέτησης λουομένων,  το οποίο βρίσκεται στην Καραθώνα Ναυπλίου με την επωνυμία: «ΜΠΛΕ».
ΘΕΜΑ     6ο Μίσθωση θέσεων στην παραλία της Καραθώνας Ναυπλίου.
ΘΕΜΑ     7ο Περί συμμετοχής του Δήμου  στην Πανελλήνια  Συντονιστική Επιτροπή κατά του χωροταξικού των υδατοκαλλιεργειών.
ΘΕΜΑ     8ο Ανάκληση της 22/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τον καθορισμό του ανώτατου χρηματικού ορίου κλήσεων δικαιούχων κινητής τηλεφωνίας  και εκ νέου λήψη απόφασης.
ΘΕΜΑ     9ο Έγκριση της διαδικασίας σύνταξης τοπογραφικής μελέτης για παραχωρημένο δρόμο στην τοπική κοινότητα Λευκακίων του Δήμου μας, κατόπιν αίτησης των κ. Διονυσίου Μακρυπόδη του Θεοδοσίου   και κ. Ευαγγελίας Μαρούδη του Ιωάννη.
ΘΕΜΑ     10ο Εκτίμηση  αναμενόμενης παραγωγής ελαιολάδου .
ΘΕΜΑ     11ο Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού  στον κο Κirvalidze Gela.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ     12ο Έγκριση  του 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Κατασκευή  νέου  αγωγού μεταφοράς νερού από δεξαμενή Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου προς το Δήμο Νέας Τίρυνθας» Δήμου Ναυπλιέων, τροποποίηση προϋπολογισμού και έγκριση της επιπλέον δαπάνης.
ΘΕΜΑ     13ο Έγκριση της μελέτης του έργου: «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης εντός οικισμού  Νέου Ροεινού», συνολικού προϋπολογισμού 42.000 € και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσής του.
ΘΕΜΑ     14ο Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου ως προς την πηγή χρηματοδότησης του έργου: «Διαμόρφωση – ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Ανυφίου».
ΘΕΜΑ     15ο  Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου ως προς την πηγή χρηματοδότησης του έργου: Διάνοιξη και διαμόρφωση δρόμου από γεφύρι ως είσοδο  Δενδρών».
ΘΕΜΑ      16ο  Έγκριση της   μελέτης του έργου: «Χρωματισμοί στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ναυπλίου» και καθορισμός του  τρόπου εκτέλεσής του.
ΘΕΜΑ      17ο  Έγκριση  πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση  πεζοδρόμων  στο Δήμο  Ναυπλίου».
ΘΕΜΑ      18ο  Διάλυση της σύμβασης  σύμφωνα με το άρθρο 62 του Ν. 3669/08 για το έργο: «Διαμόρφωση οδού στο Τ.Δ. Μιδέας για την προστασία παρακείμενων οδών από τα όμβρια  ύδατα».
ΘΕΜΑ       19ο  Χορήγηση άδειας τομής  οδού στην Αγία Κυριακή Ναυπλίου κατόπιν αίτησης της Δ.Ε.Η. Α.Ε..
ΘΕΜΑ       20ο  Έγκριση της μελέτης: «Τροποποίηση  της υψομετρικής μελέτης περιοχής Κούρτη».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
ΘΕΜΑΤΑ  ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΘΕΜΑ      21ο Τροποποίηση της 133/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τον ορισμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ.: «Δημοτικός  Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος» (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) Δήμου Ναυπλιέων όσον αφορά την αντικατάσταση του κ. δήμαρχου .
ΘΕΜΑ      22ο Καθορισμός εξόδων παράστασης του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ.: «Δημοτικός  Οργανισμός    Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος» (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) Δήμου Ναυπλιέων».

              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΘΕΜΑ     23ο Τροποποίηση  προϋπολογισμού  Δήμου Ναυπλιέων, οικονομικού έτους 2012.

 

No comments yet»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: