η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Λειτουργία του Νοσοκομείου Ναυπλίου

Αίτηση από 17/5/2012  του επικεφαλής της ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ Γιάννη Γκιόλα προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβούλιου δήμου Ναυπλιέων για συζήτηση στον Δημοτικό Συμβούλιο.

    

     Σας γνωστοποιώ το από 29-4-2012 δημοσίευμα (αναρτημένο στο Blog της ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ). Του Dr Παναγιώτη Γκανά, Χειρουργού – Γραμματέα της Ελληνικής Εταιρίας Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής, στο οποίο εκτίθεται τεκμηριωμένα και με μεγάλη ακρίβεια, τα γενικότερα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Νοσοκομείου Ναυπλίου. με ειδικότερη και λεπτομερή ανάλυση της διαχείρισης των επειγόντων περιστατικών και των λόγων που αιτιολογούν και επιβάλλουν τη λειτουργία του Τ.Ε.Π.  στο Γ.Ν.Ναυπλίου.

     Επί τη βάσει της ανωτέρω μελέτης, η οποία καταλήγει σε συγκεκριμένες προτάσεις, φρονώ ότι επιβάλλεται να περιληφθεί άμεσα ως θέμα σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ., όπου κατόπιν προσκλήσεως και των εκπροσώπων του Νοσοκομείου (Διοίκηση, εκπρόσωποι του Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού), που θα συνεισφέρουν στην εξέταση των αιτουμένων, και μετά από ενδελεχή συζήτηση, το σώμα δύναται να λάβει ουσιαστική απόφαση κατατείνουσα στην ορθολογική διαχείριση των επειγόντων περιστατικών στην Αργολίδα.

Advertisements

No comments yet»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: