η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Διακοπή εξυπηρέτησης των Δικαστικών Φυλακών Ναυπλίου

Αναφορά για τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων απο τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ Δημήτριο Κοδέλα

 Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κοδέλας Δημήτριος κατάθεσε ως αναφορά την με αριθμ. πρωτ. 199 και ημερομηνία 08 Αυγούστου 2012 ΕΠΙΣΤΟΛΗ του ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, με την οποία ενημερώνει τις υπηρεσίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη διακοπή από 01/09/2012 της εξυπηρέτησης των Δικαστικών Φυλακών Ναυπλίου εφόσον δεν εξοφληθούν τα συσσωρευμένα χρέη που υπάρχουν προς αυτά από την 01/01/2012. Η μη έγκαιρη επίλυση του ζητήματος και η μη ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των φαρμακοποιών εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για την υγεία των κρατουμένων, αλλά και των εργαζομένων σε αυτές, με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

        ΝΑΥΠΛΙΟ  08/08/2012

ΑΡ.ΠΡΩΤ.   199

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Κοιν/ση: – Δ/νση Οικονομικού, Τμήμα Προμηθειών, Υπουργείου Δικαιοσύνης,

              – Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου.

 Σας ενημερώνουμε ότι οι συνάδελφοι φαρμακοποιοί που έχουν εξυπηρετήσει τις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου, από την 01/01/2012 και έπειτα , δεν έχουν πληρωθεί και αρνούνται να εξυπηρετήσουν εκ νέου τις Δικαστικές Φυλακές εάν δεν πληρωθούν για τις προηγούμενες οφειλές (πρόκειται για ποσά της τάξης των 8.000,00€ έως 10.000,00€ το μήνα, που όπως καταλαβαίνετε λόγω του προβλήματος της έλλειψης ταμειακής ρευστότητας δε μπορεί να τα επωμιστεί εκ νέου ο φαρμακοποιός, χωρίς να έχει πληρωθεί για την προηγούμενη φορά που έχει εξυπηρετήσει).

Προς αποφυγή αναταραχών λόγω Αυγούστου και για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας θα εξυπηρετήσουμε τις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου και για αυτόν τον μήνα.

Ελπίζουμε ότι μέχρι τέλος Αυγούστου θα προχωρήσετε σε εξόφληση των οφειλών που εκκρεμούν, διαφορετικά εμείς αδυνατούμε να συνεχίσουμε την εξυπηρέτηση των Δικαστικών  Φυλακών από τα φαρμακεία μας μετά το τέλος Αυγούστου.

 Παρακαλούμε όπως ενεργήσετε ανάλογα , αναμένουμε απάντησή σας και εξόφληση των παλαιών οφειλών.

Advertisements

No comments yet»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: