η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Συνεδρίαση δημοτικού συμβούλιου δήμου Ναυπλιέων

Συνεδρίαση δημοτικού συμβούλιου δήμου Ναυπλιέων στις 19 Νοεμβρίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου, με τα εξής θέματα:


ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση σταδίου προμελέτης της μελέτης: «Δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων στην πόλη του Ναυπλίου».
ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση άδειας τομής επί της οδού Άργους και τοποθέτηση καμπινών στην οδό Αναβαθμών, Ι. Ναό Αγ. Νεκταρίου, κόμβο Τολού, Επιδαύρου, Αγίου Αδριανού.
ΘΕΜΑ 3ο Τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση πάγκων και ερμαρίων εστίασης για το κτίριο του βρεφονηπιακού σταθμού Εργατικών Κατοικιών Δήμου Ναυπλιέων.
ΘΕΜΑ 4ο Τροποποίηση του προϋπολογισμού για την εκτέλεση της εργασίας: «Διαμόρφωση προσπελάσεων και δρόμων σε περιαστικά δάση και αγροτικές περιοχές για λόγους πυροπροστασίας 2012».
ΘΕΜΑ 5ο Τροποποίηση του προϋπολογισμού για τη διαδικτυακή εφαρμογή εσωτερικής οργάνωσης και επικοινωνίας των υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων.
ΘΕΜΑ 6ο Τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού για τη σύνταξη των απαραίτητων μελετών της προσθήκης αιθουσών στο 1ο δημοτικό σχολείο Ναυπλίου, στο δημοτικό σχολείο Αγίου Αδριανού, στο δημοτικό σχολείο Ανυφίου και στο δημοτικό Αγίας Τριάδας.
ΘΕΜΑ 7ο Τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών Δήμου Ναυπλιέων 2012».
ΘΕΜΑ 8ο Τροποποίηση του προϋπολογισμού με την αλλαγή πηγής χρηματοδότησης του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις Δήμου Ναυπλιέων» (αναδόχου Αϊντερόζε Κλαδούχου Ε.Δ.Ε).
ΘΕΜΑ 9ο Τροποποίηση του προϋπολογισμού για την εκτέλεση της εργασίας: «Αποκατάσταση πυρόπληκτων 2012».
ΘΕΜΑ 10ο Χορήγηση παράτασης εκτέλεσης του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις Δήμου Ναυπλιέων» κατά 15 ημέρες από την ημερομηνία λήψης της απόφασης.
ΘΕΜΑΤΑ Ν.Π.Δ.Δ.
ΘΕΜΑ 11ο Περί κατανομής ποσού 67.590€ στις σχολικές επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου για την κάλυψη δαπανών επισκευής – συντήρησης σχολικών κτιρίων.
ΘΕΜΑ 12ο Έγκριση της 2ης τροποποίησης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2012 του ΝΠΔΔ: «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου».
ΘΕΜΑ 13ο Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ναυπλιέων και του Ν.Π.Δ.Δ.: «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου» για την υλοποίηση του έργου εκβάθυνσης του λιμανιού λόγω μη ύπαρξης διαχειριστικής επάρκειας του Ν.Π.Δ.Δ. Έγκριση των όρων αυτής και εξουσιοδότηση του δήμαρχου για την υπογραφή της.
ΘΕΜΑ 14ο Περί έκτακτης επιχορήγησης του Ν.Π.Δ.Δ.: «Σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης» για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών.

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ 15ο Τροποποίηση του προϋπολογισμού για τη συμμετοχή του Δήμου μας στον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης Νομού Αργολίδας και την κάλυψη δράσεων τουρισμού.
ΘΕΜΑ 16ο Επί του θέματος της ασφάλειας των Λυκείων, που τέθηκε από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης: «ΝΑΥΠΛΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ», κ. Αναστάσιο Σαλεσιώτη.
ΘΕΜΑ 17ο Επί του θέματος του χαρακτηρισμού ως προστατευόμενου πάρκου του πεζόδρομου Καραθώνας, που τέθηκε από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης: «ΝΑΥΠΛΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ», κ. Αναστάσιο Σαλεσιώτη.
ΘΕΜΑ 18ο Επί του θέματος της απόλυσης προσωπικού από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν., που τέθηκε από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων: «ΝΑΥΠΛΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ», κ. Αναστάσιο Σαλεσιώτη και «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ», κ. Ανδρέα Βασιλείου.
ΘΕΜΑ 19ο Επί του θέματος της λειτουργίας αρχιτεκτονικού ελέγχου από την Πολεοδομία του Δήμου μας, που τέθηκε από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης: «ΝΑΥΠΛΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ», κ. Αναστάσιο Σαλεσιώτη.
ΘΕΜΑ 20ο Επί του θέματος της λειτουργίας του Γηροκομείου, που τέθηκε από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης: «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ», κ. Ανδρέα Βασιλείου.
ΘΕΜΑ 21ο Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τις μεταβολές (ιδρύσεις, καταργήσεις, προαγωγές, υποβιβασμοί) των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης για το σχολικό έτος 2013-2014.
ΘΕΜΑ 22ο Οικονομική ενίσχυση άπορων δημοτών.
ΘΕΜΑ 23ο Έγκριση κωδικού αριθμού δαπανών του προϋπολογισμού οικ. έτους 2012, ο οποίος είναι δεκτικός για την έκδοση χρηματικών ενταλμάτων πάγιας προκαταβολής και προπληρωμής
ΘΕΜΑ 24ο Αποδοχή του ποσού των 9.805,83€ και 13.230,00€ για την προπαρασκευή και διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου και 17ης Ιουνίου 2012, τροποποίηση του προϋπολογισμού και διάθεση της πίστωσης για την απόδοση του ποσού στους υπαλλήλους του Δήμου.
ΘΕΜΑ 25ο Ανάκληση της 323/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στη λήψη κανονιστικής απόφασης για την τοποθέτηση κάθετης και οριζόντιας σήμανσης για κυκλοφοριακή ρύθμιση στο Δήμο Ναυπλιέων.
ΘΕΜΑ 26ο Σύναψη εξώδικου συμβιβασμού μεταξύ του Δήμου Ναυπλιέων (πρώην Δήμος Μιδέας) και του κ. Μιχαήλ Ρέππα του Κωνσταντίνου κατόπιν γνωμοδοτήσεως του δικηγόρου κ. Γεωργίου Νικολάου.
ΘΕΜΑ 27ο Διάθεση και ψήφιση πίστωσης για διοργάνωση των εκδηλώσεων της επετείου της άλωσης του Παλαμηδίου.

Advertisements

1 σχόλιο»

  K.T wrote @

Να ρωτησω το εξησ,τι γινεται με τα φαναρια στην οδο Χ.Τρικουπη με Αργουσ και Ασκληπιου?


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: