η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Σχολή Γονέων

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ναυπλίου ξεκινά και φέτος τη λειτουργία της Σχολής Γονέων για τους γονείς και κηδεμόνες του Δήμου Ναυπλιέων, με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Για πρώτη φορά προγραμματίζεται και η λειτουργία τμήματος εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, με σκοπό τη διαχείριση ζητημάτων σχολείου και οικογένειας.

Σας καλούμε το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2012, ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (Τ.Ε.Δ.Κ.) Νομού Αργολίδας, οδός Δ. Κώνστα 12 (δίπλα από το Γηροκομείο Ναυπλίου),  στην εισήγηση του υπευθύνου για τη λειτουργία της Σχολής, ψυχολόγου-ψυχαναλυτή και πανεπιστημιακού κ. Νίκου Παπαχριστόπουλου, με θέμα «Οικογένεια και κρίση: οι νέες απώλειες».

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθεί αναλυτικά το έργο και ο ρόλος της Σχολής Γονέων, ένας ευρύτερος απολογισμός για τη λειτουργία της τα προηγούμενα έτη, ενώ θα συζητηθούν με τους γονείς προτάσεις για μελλοντικές δράσεις. Στο τέλος της ενημέρωσης, όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν στις ομάδες γονέων θα συμπληρώσουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής.

No comments yet»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: