η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

η άλλη πρόταση «κατεβαίνει» στις εκλογές

Στη Συνέλευση  της Άλλης  Πρότασης που έγινε στις  22/01/2014  στο πρώην Δημαρχείο της Νέας Τίρυνθας, η ολομέλεια των παρευρισκομένων αποφάσισε τα εξής:

 

1) Την κάθοδο της Άλλης Πρότασης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές συνεχίζοντας την σταθερή και μόνιμη παρουσία της  για τρεις περίπου δεκαετίες στα δημοτικά ζητήματα.

 

2) Την έναρξη του διαλόγου για τα θέματα που έχουν προτεραιότητα στο Δήμο Ναυπλίου και για τα οποία θα ανοίξει διάλογο τις προσεχείς ημέρες  διατηρώντας την αμφίδρομη σχέση της με την κοινωνία και επαναφέροντας την άμεση συμμετοχή των κατοίκων.

Τα ζητήματα αυτά είναι το νερό ύδρευσης και άρδευσης, το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης σκουπιδιών, το πολεοδομικό σχέδιο, ο πρωτογενής τομέας και, η στήριξη και προώθηση του πορτοκαλιού και τέλος η κοινωνική πολιτική του Δήμου.

2 Σχόλια»

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΥΧΑΣ wrote @

Είναι λάθος ότι η συνέλευση απεφάσισε την κάθοδο της (;ποιας) ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Όποιος έχει αντίθετη άποψη να δηλώσει ξεκάθαρα την θέληση του και την διαθεσιμότητα του σε ένα ψηφοδέλτιο.

  Aρθούρος Μπαλτάς wrote @

Υποθέτω οτι ο κ.Ψύχας ήταν προφανώς παρών στην εν λόγω συνέλευση της Αλλης Πρόφασης (ποιάς !!!),οπότε καταλήγω στο συμπέρασμα οτι η …απειλή (!) περί καθόδου στις εκλογές συνιστά μεγαλοφυή… μπλόφα του ιδιοφυούς στρατηγικού νοός του Μπάμπεως (κατά την δηλώνουσα απεριόριστο θαυμασμό…αιρετική γραμματική).Σωστά ?


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: