η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Στηρίζω, ψηφίζω ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

028aΣε ένα γεμάτο Βουλευτικό έγινε την Τετάρτη 14/5 το βράδυ, η κεντρική εκδήλωση της ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ. Στους συνηθισμένους μονολόγους των υποψηφίων δημάρχων στις κεντρικές ομιλίες, η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ έδειξε και σ΄ αυτή την εκδήλωση ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Εκτός από την υποψήφια δήμαρχο Μαργαρίτα Καραμολέγκου έκαναν  παρεμβάσεις με τοποθετήσεις υποψήφιοι αλλά και φίλοι της ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ βάζοντας από τη δικιά του πλευρά ο καθένας τα επιχειρήματα  γιατί στηρίζει, συμμετέχει και ψηφίζει ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.

Τονίστηκε ότι η κάθοδος της Άλλης Πρότασης στις δημοτικές εκλογές ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα. Ταυτόχρονα όμως ήταν και μια τεράστια ευκαιρία ανασύνταξης, αυτοκριτικής, επαναπροσδιορισμού και ανανέωσης που ευοδώθηκε. Το κέρδος όλης αυτής της προσπάθειας  είναι ότι κατατέθηκε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, ότι εντάχθηκαν νέοι πολίτες στην παράταξη  έχοντας σχηματίσει  ένα εξαιρετικό ψηφοδέλτιο και το κυριότερο, μετά από μια άτονη και άνευρη περίοδο, έχοντας  αποκαταστήσει την επικοινωνία και τη δράση μας στην κοινωνία.

Με κύριο σύνθημα ότι όλοι μπορούν να βοηθήσουν με τον καλό τους λόγο, με την προτροπή σε αυτόν που διστάζει να ψηφίσει,  έληξε η κεντρική εκδήλωση  της ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ.

029

030a

 

 

No comments yet»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: