η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Συνέλευση ΑΝΤΙ ΤΑΙΠΕΔ στο εργατικό κέντρο

Γενική συνέλευση  συνέλευση στις 25 |11.

Το ενδιαφέρον της συνέλευσης μονοπώλησε η προτεινόμενη από τον Δήμαρχο ανακήρυξη Σαμαρά σε επίτιμο δημότη της πόλης. Η αγανάκτηση των παρόντων ήταν καθολική και ακούστηκαν διάφορες προτάσεις για το πως να εκφραστεί αυτή απέναντι στην επί της ουσίας επιβράβευση της φτώχειας, της ανεργίας, της διάλυσης του κράτους πρόνοιας, της καταστολής, της ιδιωτικοποίησης και του ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας στο πρόσωπο του Σαμαρά.


Συζητήθηκε η στάση που θα ακολουθήσει η συνέλευση απέναντι στις ποινικές διώξεις 6 μελών της. Υπενθυμίζουμε ότι 6 μέλη μας βρίσκονται σε φάση προανάκρισης, αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες, μόνο και μόνο γιατί παραβρέθηκαν σε νόμιμη διαδήλωση έξω από το υπό εκποίηση κτίριο της Β. Κωνσταντίνου. Ακούστηκαν προτάσεις για  αποδοχή της πολιτικής ευθύνης από το σύνολο των παρευρισκομένων, καθώς είναι ολοφάνερο πως κάποιοι επιλέχθηκαν και κατηγορήθηκαν με ψευδείς κατηγορίες.

Τέλος καθώς τα υπόλοιπα θέματα έμειναν στην άκρη, είναι φανερό πως χρειάζεται να πραγματοποιηθεί σύντομα και άλλη συνέλευση με σκοπό να διευθετηθούν θέματα όπως ο τρόπος λειτουργίας της συνέλευσης, οι λειτουργίες των επιτροπών και η συμμετοχή των μελών, ο τρόπος λήψης αποφάσεων και οι παραπέρα δραστικές ενέργειες της συνέλευσης με σκοπό την ενημέρωση και την αποτροπή πώλησης της αργολικής γης.

Advertisements

No comments yet»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: