η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Συμμετέχετε – Σχολιάστε

Μπορείτε να συμμετέχετε στο διάλογο με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Να σχολιάσετε ένα άρθρο, πατώντας στο σύνδεσμο “comments” στο τέλος κάθε άρθρου, και αφού καταθέσετε το όνομα σας (που μπορεί να είναι και ψευδώνυμο) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (απαιτούνται), να εισάγετε το σχόλιο σας στο πλαίσιο κειμένου που εμφανίζεται στη σελίδα και τέλος να πατήσετε το κουμπί «Submit».
  • Να εγγραφείτε μέλος του blog, ώστε να συνδράμετε με δικά σας κείμενα, τα οποία θα εισάγετε μέσα από το περιβάλλον διαχείρισης του WordPress – Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις παρά μόνο στοιχιωδης γνώση επεξεργασίας κειμένου. για την εγγραφή σας πρέπει να είστε WordPress.com user. Αν δεν γνωρίζετε τη διαδικασία στείλτε μας ένα mail στο info (at) alliprotasi (teleia) gr και θα σας καθοδηγήσουμε.
  • Να μας αποστείλετε το άρθρο σας ή την φωτογραφία σας για δημοσίευση στο e-mail info (at) alliprotasi (τελεια) gr (το at το αντικαθιστάτε με @ — πρoφύλαξη από spam mail) συνοδευόμενο από τα παρακάτω:
    Ονοματεπώνυμο (απαιτείται), ψευδώνυμο (εαν είναι επιθυμητό), τίτλο άρθρου, Θέμα (κάποιο από τις κατηγορίες) , πιθανόν συνοδευτικά εικόνες κ.α.

Σημείωση:
*** το WordPress χρησιμοποιεί κωδικοποίηση UTF-8. Για να μπορείτε να διαβάσετε όλες τις σελίδες και τα μηνύματα του ιστοχώρου, θα πρέπει να έχετε επιλέξει Κωδικοποίηση UTF-8 στον φυλλομετρητή σας, ο οποίος συνιστούμε να είναι ο Mozilla Firefox.

Αρέσει σε %d bloggers: