η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Τα σχόλια δικά σας…..

 

Από την παρουσία στο Βουλευτικό του βουλευτή του ΛΑΟΣ Βορίδη.

Μήπως οι επίσημοι  της πρώτης σειράς υπέγραψαν και για το δημοψήφισμα που προτείνει το ΛΑΟΣ για το νέο νομοσχέδιο για τους  μετανάστες; Τα σχόλια δικά σας.

4 Σχόλια»

  Raindog wrote @

Τι να πει κανείς…. Εκλεκτικές συγγένειες…

Ήταν λοιπόν όλοι εκεί… Σύσσωμος ο πάλαι ποτέ Ναυπλιακός Συναγερμός, ο πρώην, ο νυν και ο θέλω-να-γίνω-επόμενος-δήμαρχος (δεν σφάξανε…). Ο κ. Τσούρνος, ο κ. Αναγνωσταράς και ο κ. Γραμματικόπουλος.

Όλοι μαζί σε μια εκδήλωση μίσους για τους ξένους, σε μια πόλη, μάλιστα, που υποδέχεται, φιλοξενεί, ζει, χρησιμοποιεί την εργασία πολλών χιλιάδων ξένων πολιτών (τουριστών ή μεταναστών, δεν έχει σημασία). Μια θαυμάσια διαφήμιση για τον τουρισμό της πόλης μας, η συντριπτική πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου να εκπροσωπείται σε μια εκδήλωση της ακροδεξιάς, με ομιλητή μάλιστα έναν διαπρύσιο κράχτη κηρυγμάτων μίσους, τον γνωστό και μη εξαιρετέο Βορίδη. Μπράβο, και εις χειρότερα.

Μαζί τους και ο εκπρόσωπος της εργατιάς της πόλης μας, επίσης δημοτικός σύμβουλος κ. Μπαρού. Ο οποίος είχε όλο το χρόνο για να παρακολουθήσει την ομιλία του Βορίδη, αυτός εκπρόσωπος υποτίθεται των εργατών (ελλήνων και ξένων), αλλά στην απεργία της 24ης Φλεβάρη μήτε τον είδαμε μήτε τον απαντήσαμε.

ΥΓ. Ήθελα να ήξερα οι εκλεγμένοι με τα παρακλάδια του Ναυπλιακού Συναγερμού σύμβουλοι που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, έχουν να πουν τίποτε για τα καμώματα των επικεφαλής τους; Ή θα το καταπιούν και αυτό αμάσητο;

  λαοκράτης wrote @

Την ώρα που ο Αμαγνωσταράς παρευρίσκετο στην εκδήλωση της ακροδεξιάς, οι Κωστούρος, Τσιόδρας ήσαν παρόντες στο κάλεσμα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ. Στη δεύτερη συγκέντρωση ο Γραμματέας της Νομαρχιακής έβαζε μια κόκκινη γραμμή για όσους υποστηρίζουν την ξενοφοβία και το ρατσισμό.

  Ανώνυμος wrote @

Αναμενόμενη από τους πάρα πάνω η συμετοχή στην εκδήλωση του ΛΑΟΣ άλλωστε για δημοτικές εκλογές πάμε και δεν θέλουν να χάσουν ψήφους. οπότε δεν υπολογίζουν οποιαδήποτε ταύτιση τους με εκπροσώπους ακραίων τάσεων ….όσο για τη δημοκρατία γι αυτούς είναι λάστιχο….
Όπως και για την ¨δημοκρατική¨μας τηλεόραση …που με την προβολή που κάνει σε όλα αυτά τα μπουμπούκια και στις λαϊκίστικες κορώνες τους φροντίζει ώστε να αποπροσανατολίζονται οι πολίτες…..και αυτός είναι πραγματικά τεράστιος κίνδυνος…..

  ΩΤΑΚΟΥΣΤΗΣ wrote @

Απομαγνητοφωνήσαμε το διάλογο:
-Λάκης: Μάκη μου. Να σου συστήσω το Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Δικός μας είναι αλλά έχει μαζί του και μερικούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ για καμουφλάζ.
-Τάκης: Χαίρω πολύ. Είμαι και εγώ αλληλέγγυος στο αγώνα σας για εθνική καθαρότητα. Μάλιστα στην πόλη μας η καθαρότητα έχει τον πρώτο λόγο. Τα παίρνουμε από την πόλη τα σκουπίδια και τα πάμε στην Καραθώνα.
-Μάκης: Χαίρομε που ο εκπρόσωπος όλων των εργαζομένων στο Ναύπλιο κ. Μπαρού είναι μαζί μας και καταδικάζει τους άλλους μισούς αλλοδαπούς εργαζόμενους καθώς επίσης και για τον Δήμαρχο Ναυπλίου που είναι αυτός είναι μαζί μας στην εκδήλωση και στον τιτάνιο αγώνα με θέμα την «εθνικήν μας καθαρότητα». ‘Όσο για τις ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ παρέες του κανείς δεν είναι τέλειος….
-Τάκης: Πειράζει που στις οικοδομικές μου δραστηριότητες χρησιμοποιώ και μερικούς αλλοδαπούς εργάτες;
– Μάκης : Ξέρετε θα χάσετε μερικούς βαθμούς καθαρότητας και εθνικοφροσύνης. Το στόχος μας όμως είναι να τους εκμεταλλευόσαστεν αλλά να τους έχουμεν στο κοινωνικόν περιθώριον χωρίς δικαιώματα. Τι λέτε κ. Λάκη;
– Λάκης : Εμείς στο Εργατικό κέντρο Ναυπλίου εφαρμόζουμε αυτό το πατριωτικό δόγμα κατά γράμμα.
-Μάκης: Άντε τώρα παιδιά βάλτε και καμιά υπογραφή
-Τάκης : θα τα πούμε στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Και μην πιστεύετε τον πατριωτισμό που προβάλλει ο κ. Γραμματικόπουλος.
– Λάκης : Μην ανησυχείς Τάκης μου Εγώ δίνω την γραμμή και ξέρεις είμαι εδώ και χρόνια στο πλευρό σου. Θα ενημερώσω μάλιστα και τον φίλο μου τον Μητρόπουλο..
Δεν ακούγετε καθαρά ο επόμενος σχολιασμός
-Μάκης : Ραντεβού στις εκλογές……


Σχολιάστε