η άλλη πρόταση

Συζητάμε για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση, για την πόλη που ζούμε

Μια πρώτη απάντηση ….. στο κατόπιν εντολής κείμενο του κ. Γιαννουλόπουλου

Διαβάστε μια πρώτη απάντηση  στο απαράδεκτα υβριστικό κείμενο του κ. Γιαννουλόπουλου  για τα θέματα νερού από το BLOG Αιρετικές απόψεις για το Ναύπλιο.

2 Σχόλια»

  ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ wrote @

Μάλλον τόσο πολύ άρεσε το ύφος του κειμένου στον κ. Μανιάτη (μην ξεχνάμε προϊστάμενος του κ. Γιαννουλόπουλου, ΙΓΜΕ έχει την προμετωπίδα το κείμενο που έστειλε στο τύπο ) που το έκανε και αναπαραγωγή στο ατομικό του BLOG
http://www.maniatisy.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1956%3A-msc-phd-blog-wwwairetikablogspotcom&catid=45%3A2009-12-07-08-03-39&Itemid=58

  Μπριζιτ η αντισυνταγματικια wrote @

Δε ξέρω άμα θα με διαβάσει ο κ Μανιάτης ή το επιτελείο του, καθότι αντισυνταγματικιά και αμφιβόλου ηθικής, αλλά εγώ θα τα πω για θα σκάσω:
Κύριε Γιάννη μου με απογοήτευσες !!!Βιάστηκες να αναρτήσεις στο blog σου τις απρέπειες του dr,Ms,κλπ κ. Γιανουλόπουλου ,χωρίς πρώτα να δώσεις μια αποστομωτική απάντηση σ’αυτή τη βλαχοντάνα το μπαστουνόβλαχο και τους άλλους μαϊντανούς και Λουκίες που σας τη λένε από τα blogs και φαίνεται να βγαίνουνε κι από πάνω. Θα μου πεις σιγά μην ασχοληθείς υπουργός πράγμα μ’αυτούς , με τόσες έγνοιες στο κεφάλι σου. Ναι αλλά εσείς αρχίσατε το παιχνίδι και ο κόσμος τους διαβάζει και βγάζει συμπεράσματα!!! Και δε μου λες , γιατί δε τους αφήνεις να δοκιμάσουνε τα δικά τους με τον Ανάβαλο ,και άμα αποτύχουνε άστους να πέσουνε μέσα σα τις Σουλιώτισες ξεφωνίζοντας!!!! Μάλλον χρειάζεται περισσότερη ευελιξία και αλλαγή πολιτικής νοοτροπίας, γιατί μπορεί να τα βρεις μπροστά σου όλα αυτά.
Μπαρδόν άμα μπενάβω ανθυγιεινά αλλά εγώ για το καλό σου τα λέω ,κι ας θα με πεις λούγκρα, γραφική , λαϊκιά και ανάξια απάντησης.
Ορεβουάρ,και στο λατσοδίκελμα!
Mπριζίτ η αντισυνταγματικιά


Σχολιάστε